telefon RAPID pentru INFORMATII
despre MANOPERA in CONSTRUCTII
tel: 0724 021 393
icon suna acum

Servicii de Amenajari Interioare

Work Test SMA dispune de o bogata experienta in domeniul amenajarilor interioare din rigips, precum si de personal calificat pentru realizarea in conditii optime a lucrarilor contractate. Firma noastra ofera urmatoarele servicii atat ca antreprenor general cat si ca subantreprenor:

Montaj Rigips

montaj rigips
Lucrarile de montaj rigips includ: pereti din rigips, realizare tavane din rigips, scafe din rigips - orice model doreste clientul!

Specialisti in    Montaj Rigips

Firma noastra are specialisti in montaj rigips, instruiti la cursuri de specializare. Operatiunea de montaj rigips este realizata cu maxima atentie, daruire si profesionalism, astfel incat la predarea lucrarii sa nu fie descoperite neplaneitati sau imbinari defectoase. Descoperiti modele inedite de rigips, executate cu atentie fina la detalii, intr-un mod original si inedit in galeria de lucrari in constructii!
Mai Mult

Montaj Gresie si Faianta

montaj gresie faianta
Amenajarile cu gresie si faianta au nevoie de atentie sporita la detalii!

Specialisti in Gresie si Faianta

Pe langa alegerea corecta a materialelor folosite pentru placile de gresie sau faianta alese, este vital montajul in mod corespunzator al gresiei si faiantei.
Compania Worktest ofera servicii de montaj gresie si faianta executate de o echipa de profesionisti la cele mai inalte standarde. Experienta noastra si lucrarile finalizate de montare gresie si faianta ne recomanda si ne diferentiaza pe piata, fata de ceilalti concurenti.
Mai Mult

Montaj Parchet

montaj parchet
Pentru a asigura o oferta de manopera cat mai completa pentru lucrarile dvs de constructii, firma noastra presteaza si montajul parchetului.

Specialisti in Montaj Parchet

Firma noastra ofera servicii de calitate pentru pregatirea sapelor, montajul parchetului masiv, stratificat si laminat dar si pentru reconditionarea pardoselilor din parchet existente. Experienta dobandita de echipa noastra si lucrarile finalizate la cele mai inalte standarde ne recomanda pentru montajul parchetului cat si pentru orice alte lucrari de amenajari interioare.
Mai Mult

Montaj Tapet

montaj tapet
In ultimii ani, tapetul a revenit la moda si este din nou in prim planul amenajarilor interioare. Reinventandu-se constant, tapetul reprezinta astazi, conform designerilor de interior si arhitectilor, preferatul multora.

Specialisti in Montaj Tapet

Firma Worktest executa montaj pentru diferite tipuri de tapet : din PVC, textil, din fibra de sticla, din matase sau vinilic. Va stam la dispozitie cu o echipa specializata, care va poate oferi consultanta pentru a alege tapetul ce se potriveste cel mai bine spatiului amenajat.
Mai Mult

Zidarie

zidarie
Zidaria este procesul prin care diverse blocuri de construit (caramizi, BCA etc) se aseaza unele peste altele si impreuna cu liantul care le leaga (mortarul pe baza de ciment si var) formeaza pereti sau ziduri! La realizarea zidariei acordam o atentie deosebita verticalitatii si planeitatii peretelui.

Specialisti in Zidarie

Experienta dobandita de echipa noastra si lucrarile finalizate la cele mai inalte standarde ne recomanda pentru orice fel de zidarie: zidarie din caramida Porotherm, zidarie din BCA, zidarie din caramida plina.
Mai Mult

Tencuieli

tencuieli
Tencuiala este o operatie de acoperire a suprafetelor elementelor de constructie din caramida, beton, lemn, piatra, etc. cu mortar care, dupa un anumit timp, se intareste si formeaza un strat rezistent.

Specialisti in Tencuieli

Firma Worktest executa tencuieli cu materiale pe baza de ciment sau ipsos. Echipa noastra de profesionisti are o experienta de peste 10 ani in domeniul finisajelor interioare, fapt ce asigura o calitate de exceptie a lucrarii si un termen respectat cu seriozitate!
Mai Mult

Zugraveli

zugraveli
Zugraveala este un pas important in amenajarea unei locuinte, conferind un aspect placut, in functie de preferintele dvs.

Specialisti in Zugraveli

Worktest executa zugraveli decorative impecabile! De la clasicele zugraveli monocolore sau modernele jocuri de culori, recomandate de designerii de interior, va stam la dispozitie cu o paleta variata de culori si nuante dintre care puteti alege ceea ce se potriveste mai bine spatiului pe care doriti sa-l amenajati.
Mai Mult

Sape

sape
Principalul rol al sapelor este sa egalizeze o suprafata, o structura, eventual sa aduca acea suprafata la un alt nivel necesar.

Specialisti in Sape

Pentru ca executia unei sape sa fie impecabila, este nevoie sa se foloseasca tehnologii moderne si materiale de cea mai buna calitate. Echipa noastra de profesionisti are o experienta de peste 10 ani in domeniul finisajelor interioare, fapt ce asigura o calitate de exceptie a lucrarii si un termen respectat cu seriozitate!
Mai Mult

Termoizolatii

termoizolatii
O lucrare de termoizolatii ajuta la economii financiare si influenteaza direct temperatura peretilor, a acoperisului si a podelelor.

Specialisti in Termoizolatii

Una dintre primele cauze care duc la pierderi de energie este lipsa unei termoizolatii eficiente. Worktest va asigura o termoizolatie de foarte buna calitate prin folosirea unor materiale corespunzatoare, termoizolarea peretilor, termo si hidroizolarea terasei si fundatiei, aplicarea lor cu pricepere si seriozitate.
Mai Mult
Worktest SMA - va oferim DOAR Lucrari de Constructii de Calitate, finalizate cu SUCCES la Termen

Portofoliu Clienti:

Portofoliu Clienti

Modele Contracte Manopera:


Modele Contracte

Contact:


0724.021.393