telefon RAPID pentru INFORMATII
despre MANOPERA in CONSTRUCTII
tel: 0724 021 393
icon suna acum

Manopera in Constructii

Va prezentam principalele operatiuni de manopera in constructii oferite pentru amenajarea sau renovarea locuintelor dvs:

Montaj Tapet

montaj tapet
In ultimii ani, tapetul a revenit la moda si este din nou in prim planul amenajarilor interioare. Reinventandu-se constant, tapetul reprezinta astazi, conform designerilor de interior si arhitectilor, preferatul multora.

Specialisti in Montaj Tapet

Firma Worktest executa montaj pentru diferite tipuri de tapet : din PVC, textil, din fibra de sticla, din matase sau vinilic. Tapetul este legatura dintre toate celelalte elemente de design din casa dvs. Va stam la dispozitie cu o echipa specializata, care va poate oferi consultanta pentru a alege tapetul ce se potriveste cel mai bine spatiului amenajat.

Montaj tipuri diverse de tapet

Cu o diversitate remarcabila de modele si de culori, tapetul poate reprezenta alegerea ideala in amenajarea locuintei dumneavoastra. De la tapet in culori tari, rosu sau mov, care se potriveste unor personalitati puternice, pana la culori calde, nuante de bej, crem, auriu, aveti posibilitatea de a alege ceea ce se potriveste mai bine spatiului pe care vreti sa-l amenajati. Utilizati tapetul lucios sau mat pentru a crea efecte de exceptie, dar si tapetul textil pentru a conferi eleganta si rafinament.

Galerie Foto Montaj Tapet

Pentru o transparenta totala asupra a ceea ce facem, cum facem si cat de bine facem - aveti mai jos cateva dinte lucrarile de montaj tapet realizate de Worktest SMA:

Preturi Montaj Tapet

Va prezentam in continuare preturile percepute pentru principalele operatiuni de montaj tapet - sau puteti consulta intreaga noastra lista de preturi
Activitatea Masura Lei
pret Montaj Tapet (PVC, textil, hartie, matase etc)MP23
pret Montaj FotoTapetMP35
pret Montaj Bagheta decor PolistirenML10
Worktest SMA - o Echipa de Specialisti in MONTAJ TAPET care isi respecta INTOTDEAUNA Termenele

Portofoliu Clienti:

Portofoliu Clienti

Modele Contracte Manopera:


Modele Contracte

Contact:


0724.021.393